До Дня міста Запоріжжя прикрасили квіткові композиції

09.10.2020 15:35

Цього року подарунком до Дня міста для запоріжців стануть квіткові композиції та фігури, які завершують створювати працівники КРБП «Зеленбуд». На відміну від минулих років, цього разу такі композиції будуть не лише у Вознесенівському парку, а і у парку Трудової Слави. Сьогодні міський голова Володимир Буряк перевірив, як просувається робота у комунальників.

Запоріжжя відзначає 250-річний ювілей. На жаль, через епідемію коронавірусу проведення традиційних масових заходів у місті вирішили скасувати, щоб не ризикувати життям та здоров’ям людей. У той же час це не означає, що місту не потрібні святкові «родзинки», які стануть подарунком запоріжцям до свята.

Сьогодні робітники КРБП «Зеленбуд» продовжували працювати у парку Трудової Слави, парку Вознесенівському. Вони висаджували квіти, створюючи квіткові композиції, присвячені 250-річчю міста. Також продовжується встановлення та створення спеціальних фігур. Виконання робіт перевірив міський голова Володимир Буряк.

Зокрема цього року квіткові композиції та фігури будуть і в парку Трудової Слави. Встановлені тут фігури динозавра, ведмедя, зайця, макет автомобіля вже зацікавили дітей, які гуляють парком. Однак встановлення фігур тут ще продовжиться. Їх буде близько півтора десятка. Ведеться робота у парку Вознесенівському, який вже прикрасив квітковий напис до 250-річчя Запоріжжя.

- Розпочинаємо святкувати День міста. Коронакриза внесла свої корективи. Масові гуляння було скасовано, зважаючи на безпеку людей. Однак вирішили зробити такі яскраві квіткові композиції, інсталяції, фігури, які б прикрасили святкування. Хотілося б лише попросити запоріжців дбайливо ставитися до зробленого тут силами комунальників. Також вітаю всіх запоріжців зі святом, з Днем міста, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова подякував комунальникам за роботу та висловив упевненість, що створені цього року квіткові композиції та фігури сподобаються запоріжцям, залишать у них яскраві враження.