Привітання міського голови Володимира Буряка з Днем міста

13.10.2020 17:45

Дорогі земляки!

Прийміть щирі вітання з Днем міста і 250-літтям нашого спільного дому – Запоріжжя! Цього року Запоріжжя зустрічає свій ювілейний день народження без гучних та масових гулянь, як це було в минулому. Причина – епідемія коронавірусу та необхідність дотримання карантинних обмежень, щоб не ризикувати здоров’ям людей. Однак це свято було і залишається одним з головних для кожного запоріжця, а також є приводом згадати, що ми зробили разом задля успіху рідного міста.

Запоріжцям є чим пишатися. Місто розвивається та впевнено дивиться у майбутнє. Побудовано сучасний термінал в аеропорту. На маршрутах громадського транспорту працюють десятки одиниць нових комфортних автобусів, тролейбусів та трамваїв. Оновлюємо обладнання у запорізьких лікарнях та відкриваємо реконструйовані медичні амбулаторії. Закінчилася реконструкція скверу Піонерів, де разом з модернізацією ландшафту збережено справжню історичну пам’ятку Старого Олександрівська. Збудовано сучасний Правобережний пляж. Завершуємо створення пляжної зони відпочинку у Заводському районі. Поступово добуваємо Запоріжжю славу міста всеукраїнських культурних подій. Відкриваємо сучасні міські бібліотеки, перетворюючі їх на справжні естетично-мистецькі центри.

Все це – результат спільної праці, бо кожен з нас на своєму місці робить багато для того, щоб тут було гарно жити і ростити дітей, щоб до нас радо приїжджали гості, беручи з собою часточку тепла та місцевого колориту. Все це зроблено для громади і за кошти громади. Щиро дякую за це всім запоріжцям! Впевнений, що громада Запоріжжя і далі разом працюватиме на перспективу міста. Відновимо площу Запорізьку та парк Енергетиків. Продовжимо розвиток комунального громадського транспорту, реконструкцію зон відпочинку у всіх районах Запоріжжя, ремонт міських доріг.

Попереду ще багато справ, але також будуть і свята. Бажаю усім нам продовжувати розпочату роботу і не знижувати темпу позитивних перетворень. Тож бережіть себе і своїх близьких, нехай усім нам, і нашому 250-річному Запоріжжю, усміхається доля.

Зі святом вас, працьовиті й оптимістичні запоріжці!

 

Запорізький міський голова                                                                         Володимир Буряк