Запоріжців привітали з Днем міста

13.10.2020 15:55

У Запоріжжі привітали вчителів, медиків, працівників культури та соціального захисту, спортивної сфери з Днем міста. Святковий захід відбувся сьогодні у концертному залі імені Глінки. Його було проведено з обмеженою кількістю учасників та дотриманням карантинних вимог. Зі святом присутніх привітав міський голова Володимир Буряк.

Запоріжці відзначають День міста з дотриманням карантинних обмежень та відмовившись від масових заходів. У той же час проводяться урочисті заходи з обмеженою кількістю учасників та виконанням карантинних вимог. Один з таких заходів пройшов сьогодні у концертному залі ім. Глінки.

Серед запрошених на свято вчителі, медики, працівники культури та соціальної сфери, спортивних шкіл. Вони продовжують працювати в умовах карантину, адже їх праця потрібна для життєзабезпечення міста, різних сфер міського життя. З Днем міста, 250-річчям Запоріжжя присутніх привітав міський голова Володимир Буряк.

- Запоріжжя відзначає 250-річний ювілей. Це дійсно наше свято, свято всіх запоріжців. Хочу привітати всіх вас, побажати всього найкращого. Окремо хочу подякувати всім вам за роботу, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова подякував за самовіддану працю педагогічним, медичним, соціальним працівникам, представникам спортивної, культурної сфери. Кожен з них робить свій внесок у розвиток рідного міста, працюючи навіть в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції.

Володимир Буряк наголосив, що Запоріжжя продовжує розвиватися завдяки спільним зусиллям запорізької громади. Благоустрій міста, розвиток громадського транспорту, оновлення медичного обладнання, реконструкція бібліотек та інших закладів культури, ремонти шкіл та дошкільних навчальних закладів, ремонт доріг та багато іншого. І запоріжці не планують зупинятися на досягнутому.

- Ми продовжимо розвивати медицину та закуповувати сучасне медичне обладнання, ремонтувати дитячі садки та школи, реконструювати бібліотеки, розвивати громадський транспорт, будувати сквери, ремонтувати житловий фонд та дороги. Адже все це потрібне запоріжцям. І все це ми робити завдяки вам, спільними зусиллями всіх містян, - наголосив Володимир Буряк.

Кращі працівники гуманітарної сфери були нагороджені Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради.