У Запоріжжі визначився переможець Кубку міського голови з футболу

14.10.2020 18:10

Сьогодні на стадіоні «Славутич-Арена» відбувся фінальний матч Кубку міського голови Запоріжжя з футболу. Зустрічалися запорізький «Мотор» та ФК «Дизеліст» (Токмак). Перемогу з рахунком 6-0 здобули запоріжці. Переможців привітав міський голова Володимир Буряк.

З 2016 року у Запоріжжі проводиться Кубок міського голови Запоріжжя з футболу. Цього року у змаганнях взяли участь команди не лише з Запоріжжя, а й з Запорізької області. У безкомпромісній боротьбі до фіналу пробилися запорізький «Мотор» та ФК «Дизеліст» (Токмак). Зазначимо, у попередні роки Кубок міського голови з футболу тричі здобували гравці «Мотору».

Також вже традицією стало проведення фіналу Кубку міського голови у День міста на головному футбольному стадіоні Запоріжжя – «Славутич-Арені». Не став виключенням і цей рік. Нажаль, цього року кількість присутніх на матчі була обмежена через карантин. Однак це не зменшило важливість гри.

У результаті перемогу з рахунком 6-0 здобули гравці футбольної команди «Мотор». Після матчу переможців та фіналістів турніру привітав міський голова Володимир Буряк. Переможці отримали не лише Кубок міського голови, а і пам’ятні медалі, не залишилися без нагород і фіналісти змагань.

Міський голова Володимир Буряк відзначив, що запоріжці завжди любили футбол. Однією з футбольних традицій міста вже стало проведення Кубку міського голови з футболу.

- Приємно, що цього року у турнірі взяли участь команди не лише з Запоріжжя, а і Запорізької області. Загалом кілька десятків команд. Це прекрасний приклад популяризації не лише футболу, але і загалом занять спортом, - сказав Володимир Буряк.

Таким чином «Мотор» (Запоріжжя) здобув Кубок міського голови з футболу вже четвертий рік поспіль.

Також після фінального матчу відбулось нагородження представників команди «Металург Ветеран», які стали бронзовими призерами Кубку України з футболу серед ветеранів 35+.

Нагадаємо, цього ж року у Запоріжжі відбудеться ще одна знакова футбольна подія. Місто вперше прийматиме матчі групового етапу Ліги Європи. «Зоря» планує приймати у Запоріжжі англійський «Лестер», португальську «Брагу» та грецький «АЕК».