У Комунарському районі демонтували незаконно встановлені споруди

19.10.2020 10:50

Відповідно до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради було здійснено демонтаж трьох незаконно встановлених конструкцій за адресами: вул. Європейська, 20, вул. Новокузнецька, 31 та вул. Водограйна, 16.

У Запоріжжі триває активна робота з ліквідації з вулиць міста незаконно розміщених МАФів. Так, згідно з рішенням виконавчого комітету щодо усунення наслідків порушень правил благоустрою та завдяки роботі представників районної адміністрації, власник незаконно розміщеної збірно-розбірної металевої конструкції по вул. Європейській, 20 самостійно демонтував споруду та привів територію до належного стану з відновленням її благоустрою.

Також демонтовані тимчасові споруди по вул. Новокузнецькій, 31 та Водограйній, 16. Вони розміщувались незаконно - на них не було оформлено паспорти прив’язки та договори на право користування місцями для розташування стаціонарних тимчасових споруд. Суб’єкти господарювання самостійно демонтували споруди та привели територію до належного санітарного стану.

Зазначимо, завдання навести лад з незаконними МАФами в місті поставив перед профільними управліннями міський голова Запоріжжя Володимир Буряк. Щоденна робота з виявлення таких об'єктів, складання необхідних документів, реалізації відповідних рішень виконавчого комітету триває одночасно в усіх районах міста.