Пасажирів першого рейсу, який прибув до нового терміналу Міжнародного аеропорту «Запоріжжя», зустрічали подарунками

19.10.2020 22:30

Перший літак рейсу «Київ-Запоріжжя» сьогодні прийняв новий термінал запорізького аеропорту. До Запоріжжя літаком відомого українського лоукоста «SkyUp» о 20:15 прилетіли 93 пасажири. У нашому місті їх зустріли з подарунками представники Міського туристичного інформаційного центру. Поспілкувався з першими пасажирами і міський голова Володимир Буряк.

Новий термінал Міжнародного аеропорту «Запоріжжя» розпочав працювати сьогодні. Вранці перший літак відправився з Запоріжжя до Києва, а вже ввечері до нашого міста прибув зворотній рейс авіакомпанії «SkyUp». Зазначимо, завтра до нового терміналу перейдуть внутрішні рейси авіакомпанії «Мотор Січ», також на цьому тижні тут розпочнуть обслуговувати міжнародні рейси.

Загалом у перший день новий термінал обслужив 216 пасажирів двох рейсів. На першому з них о 6:50 123 пасажири відправилися до Києва, у зворотному напрямку до Запоріжжя о 20:15 прибули 93 пасажири. З першими пасажирами поспілкувався міський голова Володимир Буряк.

- Сьогодні відправили один рейс з нового термінала вранці. Ввечері прийняли рейс з Києва. Вже завтра кількість рейсів почне збільшуватися. У середу ж планується розпочати обслуговування міжнародних рейсів, - зазначив Володимир Буряк.

Міський голова висловив впевненість, що після покращення епідеміологічної ситуації в Україні та світі кількість рейсів запорізького аеропорту зросте. Головне, що термінал побудовано. Запоріжці матимуть можливість літати до багатьох країн не лише з комфортом, а і за досить доступними цінами.

Тих хто прилетів до Запоріжжя першим рейсом привітали представники Міського туристичного інформаційного центру. Зустріли їх невеликою виставою, а на пам’ять про таку непересічну подію пасажирам також вручили невеличкі подарунки.