У міському центрі зайнятості діє послуга з підбору персоналу

20.10.2020 13:00

Запорізький міський центр зайнятості пропонує роботодавцям нові можливості у підборі кваліфікованих кадрів на засадах рекрутингу.

У сучасних реаліях підприємства дійсно зацікавлені в рекрутинговій формі співпраці з центром зайнятості. По-перше, роботодавець не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості охочих осіб, адже попередня співбесіда за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами. По-друге, заощаджує кошти, бо послуга надається саме в центрі зайнятості безоплатно. Також роботодавцю не обов’язково розміщувати свої вакансії на платних ресурсах, він може скористатися ресурсами центру зайнятості. А представникам малого бізнесу, за умови співпраці з центром зайнятості, не обов’язково мати в штаті менеджера з підбору персоналу.

Тільки цьогоріч у Запоріжжі 656 роботодавців скористались послугою рекрутингового підбору персоналу від центру зайнятості. Працедавці надали 1270 вакансій.

Принцип рекрутингу полягає не тільки в підборі фахівців для підприємств, а й у пошуку роботодавців для шукачів роботи. За період проведення експерименту було створено альтернативну базу з 2353 резюме осіб, які шукають роботу, проведено співбесіди з 1244 громадянами.

Особи, які не перебувають на обліку, теж користуються послугами фахівців з рекрутингу, охоче погоджуються на співбесіду з роботодавцем та успішно працевлаштовуються.

Для отримання додаткової інформації слід звертатися за телефоном відділу рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості: (061) 284-99-70.