Запорізька молодь розглянула план молодіжних програм та заходів на 2021 рік

20.10.2020 15:10

Міська влада, міський голова Володимир Буряк продовжують активно підтримувати запорізьку молодь. Зокрема у кілька разів зросло фінансування молодіжних заходів та ініціатив з бюджету міста. У планах на 2021 рік продовження реалізації молодіжних програм. На цьому сьогодні наголосив голова Міської молодіжної ради Сергій Ільченко під час 41-ї сесії Міської молодіжної ради.

На сесії Міської молодіжної ради розглянули план молодіжних заходів на 2021 рік та вручили посвідчення новообраним депутатам молодіжної ради. Також було заслухано звіт про роботу Міської молодіжної ради у міжсесійний період. Захід відбувся сьогодні у великому залі Запорізької міської ради. Його було проведено з дотриманням карантинних вимог, зокрема соціальної дистанції та маскового режиму.

- Найголовніше - це розгляд молодіжних програм, молодіжних заходів на 2021 рік. Завдяки підтримці міського голови Володимира Буряка ми отримали більше часу на підготовку наших пропозицій. Головне, що їх розробляли не якісь керівники, їх готували представники молоді. Саме на основі запропонованого молоддю ці пропозиції й були розроблені, - сказав Сергій Ільченко.

Заступник директора департаменту спорту, сім’ї та молоді міської ради Олексій Савицький відзначив, що з 2016 року обсяг фінансування міських молодіжних програм постійно зростає. За ініціативи молоді з’являються нові проєкти, які підтримує міська влада.

- Підготовлені пропозиції ми подамо на розгляд фінансового департаменту, міської ради. Звертаємося до міського голови Володимира Буряка, міської ради з пропозицією збільшити фінансування міських молодіжних програм. Впевнений, що це буде зроблено, адже з 2016 року обсяги такого фінансування зросли у вісім разів. Це свідчить про те, як міська влада на чолі з Володимиром Буряком підтримує молодь, - заявив Сергій Ільченко.

Також заступник міського голови Анатолій Пустоваров вручив посвідчення та нагрудні знаки новообраним депутатам Міської молодіжної ради.