У запорізьких парках триває дезінфекція

21.10.2020 14:30

Комунальні служби міста продовжують протиепідемічну обробку малих архітектурних форм в міських парках та скверах.

Так, сьогодні фахівці КРБП «Зеленбуд» провели дезінфекцію лавок, урн, дитячих майданчиків та скульптур в парку Трудової Слави. Обробку проводить бригада з трьох фахівців раз на тиждень.

- Обробляємо дитячі майданчики, лавки, урни – все, чого торкаються відвідувачі, спеціальним дезрозчином. За сьогодні використали близько 100 літрів засобу. На час дезінфекції перекриваємо дитячі майданчики, аби не заважати відвідувачам, - розповіла працівниця КРБП «Зеленбуд» Олена Баєва.

Окрім парку Трудової Слави, «зеленбудівці» також дезінфікують площу Запорізьку та сквер Театральний.

- На закріплених територіях, які перебувають на балансі підприємства, проводиться обробка спеціальним дезінфікуючим розчином. Це необхідна робота, яка захищає відвідувачів парків від поширення коронавірусної інфекції. Парки закріплені за окремими районними дільницями, їх працівники проводять обробку. Ємність з розчином розташовується на машині, щоб було зручніше розливати та транспортувати її, оскільки обробляється повністю весь парк, а це чимала територія, - розповіла заступниця директора КРБП «Зеленбуд» Валентина Дзюба.

Також запорізькі комунальники не лише дезінфікують об'єкти в громадських місцях, але й підтримують чистоту та красу паркових зон.