У Запоріжжі продовжується оновлення житлового фонду

23.10.2020 15:05

Керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на її балансі та в управлінні. Нині саме набирає обертів заміна старих чавунних каналізаційних випусків на нові пластикові у десятиповерхівці за адресою вул. Калнишевського, 10а, що у Хортицькому районі.

Цей багатоквартирний будинок керуюча компанія «Місто для людей» обслуговує з 2017 року згідно з типовим договором. Жителі мають намір створити ОСББ, тож з ними тривають перемовини стосовно укладання індивідуального, який враховуватиме всі особливості житлової будівлі.

Місцеві є сумлінними платниками, накопичені кошти вдалося спрямувати на виконання поточних ремонтів. Так, у десятиповерхівці за адресою вул. Калнишевського, 10а триває заміна у 1-му та 3-му під’їздах каналізаційних випусків, які вичерпали свій експлуатаційний ресурс. Раніше аналогічні ремонтні роботи вже були проведені у 2-му. Також у підвалах 2-го і 3-го під’їздів повністю замінені каналізаційні мережі.

- Попри те, що комунікації нові, все одно у жодному разі не можна викидати у каналізацію сміття. Якщо обережно ставитися до власного майна, воно послугує набагато довше, - зазначила прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Впоратися працівники керуючої компанії планують найближчим часом. Далі, після планового розриття й виконання ремонтних робіт, відновлять асфальтове покриття.

Також наступного місяця запланували провести ремонт вимощення навколо будинку – примикання до цоколя. Загалом близько 140 погонних метрів.