В Олександрівському районі завершують ремонт внутрішньоквартальних доріг

23.10.2020 16:22

В усіх районах міста тривають роботи з відновлення покриття магістральних та внутрішньоквартальних доріг. Зокрема в Олександрівському районі завершують асфальтування проїжджої частини у дворах будинків 55 та 57 по вулиці Поштовій.

На ділянці працює підрядна організація. Наразі там вже демонтували старе покриття та підготували основу під новий асфальт. Також підрядники оновили підходи до частини під’їздів.

- Ми продовжуємо другий етап ремонту внутрішньоквартальних доріг за рахунок коштів, які були додаткова виділені з міського бюджету. Наразі виконуємо роботи у дворі будинків 55, 57 по вулиці Поштовій. Це остання адреса, де цього року замінять внутрішньоквартальну дорогу. Мешканці неодноразово звертались щодо ремонту, оскільки тут було чимало вибоїн та навіть провал. Цього року ми асфальтуємо внутрішньоквартальні проїзди та частково підходи до під’їздів будинку. Наступного року роботу буде продовжено, завершимо підходи до під’їздів, відремонтуємо дорогу в дворі дому № 59 по вулиці Поштовій, таким чином повністю оновимо цей квартал, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Загалом тут буде замінено близько 900 кв м дорожнього покриття та відремонтовані 250 кв м підходів до під’їздів. Підрядники дають гарантію на покриття до 10 років. Роботи будуть завершені вже сьогодні.