На вулиці Перемоги встановили сучасну систему освітлення

28.10.2020 12:48

Вуличні ліхтарі у дворах будинків № 35, 37 та 39 по вул. Перемоги були встановлені ще тиждень тому, наразі працівники КП «Запоріжміськсвітло» завершують пусконалагоджувальні роботи.

Освітлення в цих дворах не було ніколи, і мешканці фактично засипали профільні служби заявами щодо його облаштування. Будувати систему необхідно було з нуля – тож чимало часу пішло на сам проєкт, прокладання живлячого дроту та встановлення металевих опор.

- Підрядна організація повністю виконала покладені на неї зобов’язання - встановлено 13 металевих опор, 14 нових світильників, змонтовано 330 метрів живлячого проводу. Працівники нашого комунального підприємства також завершують пусконалагоджувальні роботи. Загалом вже близько тижня місцеві мешканці мають повноцінне освітлення, - розповів начальник експлуатаційно-технічного району №2 КП «Запоріжміськсвітло» Дмитро Світлий.

Встановлені світильники - енергозберігаючі, потужністю 50 ватт, тож економія після їх запуску складе близько 30%. 

Роботи з облаштування сучасних систем освітлення в місті триватимуть і надалі. Зокрема в Вознесенівському районі вже розробляються проєкти для освітлення розміщених тут шкіл і дитсадків.