У Запоріжжі продовжать дачну навігацію

28.10.2020 14:43

Перевезення запоріжців до садово-городніх ділянок автобусним та річковим транспортом буде продовжено до 30 жовтня. Таке рішення було прийняте сьогодні на засіданні міського виконавчого комітету.

Нагадаємо, перевезення мешканців міста Запоріжжя до дач автомобільним та річковим транспортом розпочалося з 30 червня. Як і в попередні роки, для запоріжців пільгових категорій проїзд безкоштовний. Витрати бере на себе бюджет міста. Рейси виконують з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Зважаючи на велике соціальне значення для мешканців міста Запоріжжя організації перевезень до садово-городніх ділянок у період дачного сезону, а також те, що низку рейсів було скасовано через погані погодні умови, навігацію до дачних ділянок було вирішено продовжити до 30 жовтня.

Перевезення здійснюються за такими напрямками:

  • річковим транспортом за приміськими напрямками: Річковий порт – Кур’янове-І; Річковий порт – Н. Олександрівка-ІІ; Річковий порт – Радянське; Річковий порт – Привільне; Річковий порт – Сади; Річковий порт – Сади Запоріжсталі;
  • автомобільним транспортом за приміськими маршрутами: Річковий порт – Лози; Річковий порт – Агломерат, Іскра; Річковий порт – Кур’янове-ІІ; Річковий порт – В. Андріївка; Річковий порт – Н.Олександрівка-І; Річковий порт - С. Андріївка; Річковий порт – Далекі дачі.

З графіком руху катерів можна ознайомитись за посиланням.