Житловий фонд Запоріжжя готують до підключення опалення

29.10.2020 15:20

Будинки, що перебувають в управлінні компанії «Місто для людей», наразі стовідсотково готові до початку опалювального сезону.

Ще на початку осіннього сезону виконано низку робіт з заміни труб гарячого та холодного водопостачання. Зокрема й у будинку № 54 по вул. Олександрівській.

Тут фахівці оновили 70 погонних метрів труб гарячого водопостачання у першому і другому під’їздах. Також замінили й 56 вентиляційних кранів. Наразі завершуються роботи з встановлення 50 метрів нових труб для забезпечення постачання холодної води.

- Роботи в цьому будинку – масштабні, нам вдалось їх виконати саме завдяки тому, що люди вчасно і повністю сплачують за послугу управління. Цей будинок перебуває з керуючою компанією на типовому договорі, але наразі мешканці обговорюють питання переходу на індивідуальні договори, консультуються з нами. За індивідуальним договором люди зможуть колективно обирати, які саме послуги вони хочуть отримувати, їх перелік, періодичність надання, скільки коштів вони хочуть і готові накопичувати на поточні ремонти, і які роботи треба проводити в першу чергу, - розповіла прессекретарка управляючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Також у будинку виконується регулярне прибирання під’їздів, прибудинкової території та підвалів, реалізуються заходи з дератизації та дезінсекції, за графіком відбувається перевірка димовідвідних каналів, а за заявами мешканців, в залежності від того, які є накопичення, виконуються додаткові ремонтні роботи.