У Запоріжжі комунальні служби показали спецтехніку і розповіли про готовність до зими

29.10.2020 15:50

Перевірити стан снігоприбиральної техніки приїхали сьогодні представники міської влади. Фахівці КП «ЕЛУАШ» розповіли про ступінь готовності техніки до зимової негоди. До роботи підготували 92 одиниці спецтехніки. Також запаслися посипковими і паливно-мастильними матеріалами.

Техніка комунального підприємства «ЕЛУАШ» до роботи в зимову негоду готова. Про це представники КП заявили сьогодні в ході зустрічі з представниками міської влади. Щоправда частина авто зараз задіяна в сезонних роботах, але незабаром вони також будуть переобладнані.

Всього в місті буде задіяно 110 одиниць спецтехніки, яка знаходиться на базі комунальних підприємств «Титан», «Зеленбуд» і «ЕЛУАШ». І саме на підприємстві «ЕЛУАШ» зосереджена найбільша кількість техніки - 92 одиниці. Її підготовка виконана повністю за обігові кошти підприємства.

Сьогодні на підприємстві показали всю техніку. За словами комунальників, вона вся справна і повністю готова до роботи. Також проведена закупівля посипальних матеріалів.

- Техніка повністю в робочому стані. Провели всі технічні ремонти за літній період. Техніка оснащена плужно-щітковим обладнанням для згрібання снігу та обробки посипковими матеріалами. На 80% заготовили інертні матеріали, і цей процес триває, паливно-мастильні матеріали також закуплені - ми активно готуємося до зими. Збоїв немає і не буде. Вважаю, ми зиму пройдемо, і не буде ніякого дискомфорту в русі транспорту, - розповів начальник КП «ЕЛУАШ» Дмитро Пархоменко.

Також в планах у підприємства на наступний рік - закупити ще кілька одиниць спецтехніки для оперативного прибирання снігу.