У Вознесенівському районі тривають роботи з комплексного благоустрою

02.11.2020 12:35

Сьогодні, 2 листопада, підрядники привели до ладу прибудинкові територій по вулицях Незалежної України та Південноукраїнській, що у Вознесенівському районі Запоріжжя. Викосили бур’яни й карантинну рослинність, зібрали опале листя та залишки кронованого гілля з подальшим подрібненням на тріску.

Так, підрядники виконали покіс на подвір’ї між багатоповерхівками по вул. Незалежної України, 39г, 41 та 41а. Аналогічні роботи провели й поблизу багатоповерхівок за адресами вул. Південноукраїнська, 2, 4.

Крім того, цьогоріч на цьому ж подвір’ї по вул. Незалежної України були відремонтовані внутрішньоквартальні проїзди, як і по вул. Рекордній, 16, 18, 20. Прибирання й покіс карантинних трав тут проводилися системно. 

- Попередньо визначилися з планом виконання робіт і в суботу вже розпочали прибирання стихійних звалищ, котрі утворилися на внутрішньобудинкових територіях. Сьогодні продовжили. Докосили карантині рослини в тих місцях, де вже неодноразової їх позбувалися, але надходили звернення мешканців зазначених житлових будинків. Виконали роботу з залученням підрядної організації. І так плануємо закривати квартал за кварталом, - розповів голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.

Паралельно триває вивезення сміття – скупчення обрізаного гілля, опалого листя та залишків будівельних матеріалів великої ваги й обсягів, кинутих поблизу контейнерних майданчиків. Його ліквідовують за допомогою спецтехніки. Зокрема попрацювали на подвір’ї між багатоповерхівками за адресою вул. Південноукраїнська, 2, 4.

Загалом протягом 2020 року було вивезено більше 900 т побутового сміття. Також вивезено 800 т опалого листя. Роботи з благоустрою у Вознесенівському районі триватимуть і надалі.