У Вознесенівському районі демонтували ще один незаконний кіоск

03.11.2020 12:30

Сьогодні, 3 листопада, на перетині вулиць Перемоги та Сталеварів у Вознесенівському районі інспекція з благоустрою Запорізької міської ради провела черговий рейд з ліквідації незаконно встановленої малої архітектурної форми. Цього разу у власника закінчився дозвіл на розміщення МАФу.

Протягом року цей об'єкт працював незаконно - без подовженого паспорта прив'язки та інших дозвільних документів. Представники інспекції з благоустрою кілька разів попереджали власника про порушення, однак відповіді не дочекалися. Тому сьогодні розпочали демонтаж об'єкта за допомогою підрядної організації та спецтехніки.

 - Раніше у цієї споруди були відповідні документи, які дозволяли власнику працювати на об'єкті. Однак уже рік як термін дії паспорта прив'язки закінчився. При цьому власник не виїжджав і не бажав надати інспекції нові дозвільні документи. Тому сьогодні цей об'єкт демонтують і відвезуть на склад. Якщо власник з'явиться, йому доведеться сплатити всі витрати, пов'язані з демонтажем, - розповів начальник інспекції з благоустрою Запорізької міської ради Віталій Лисенко.

Всього за рік - з листопада 2019 р. - представникам інспекції спільно з районними адміністраціями та з залученням підрядників вдалося демонтувати понад 200 незаконних МАФів.

Нагадаємо, Запорізький міський голова Володимир Буряк поставив завдання навести порядок з самовільно встановленими кіосками. Щоденна робота ведеться одночасно у всіх районах міста.