Центральне опалення вже працює у переважній більшості запорізьких будинків

04.11.2020 15:50

На обслуговуванні у керуючої компанії «Наше місто» знаходиться 109 житлових будинків з центральним опаленням. Станом на ранок 4 листопада 95 з них вже були з теплом.

Сьогодні працівники компанії «Наше місто» виконували запуск опалення, розповітрювали систему на техповерсі і в підвалі будинку № 1 по вул. Олімпійській у Космічному мікрорайоні.

Як розповів провідний інженер компанії «Наше місто» Денис Хмиров, запуск опалення відбувається поступово і поетапно, щоб не перевантажити котельні і запобігти падінню тиску.

- Наша компанія має на обслуговуванні 109 будинків з центральним опаленням. До 95 з них вже надходить тепло. 8 будинків ще знаходяться без опалення з різних технічних причин: пориви на теплових трасах, внутрішньоквартирні пориви, протікання батарей. Ми зараз займаємося цими проблемними питаннями. Одна аварійна бригада працює на виїздах у Шевченківському та Олександрівському районах, друга - у Вознесенівському районі і правобережній частині Запоріжжя, третя бригада продовжує запускати будинки, зокрема стравлює повітря з опалювальних систем, - відзначив Денис Хмиров.

Як виявилося, не всі в Запоріжжі з нетерпінням чекали початку опалювального сезону. Представники шести будинків ОСББ написали офіційний запит до компанії «Наше місто» з відмовою від подачі теплоносія, бо вважають погоду досить теплою. Коли вони остаточно визначаться з датою надходження теплоносія, то знову будуть звертатися з офіційним проханням підключити будинок до центрального опалення.