У Запоріжжі продовжують дезінфікувати парки

09.11.2020 12:53

Комунальні служби міста продовжують здійснювати протиепідемічну обробку малих архітектурних форм у міських парках.

Аби запобігти поширенню вірусних інфекцій, щоденну ранкову дезінфекцію працівники КП «Титан» зокрема проводять у парку Перемоги, що у Вознесенівському районі. З розприскувачів обробляють усі поверхні конструкцій спиртовмісним знезаражувальним розчином: лавки, гойдалки, елементи дитячих і спортивних майданчиків. Комунальники працюють у захисних костюмах та респіраторах.

- Цей засіб підходить для обробки поверхонь. Безпечний для людей і тварин, а от для вірусів нищівний. Ретельно обробляємо саме дитячі майданчики, бо діти можуть хапатися за все руками, а потім тягнути їх до рота, - розповів майстер дільниці з озеленення КП «Титан» Юрій Ряднов.

Протимікробну обробку комунальники "Титану" почали ще навесні й відтоді виконують щоденно. Загалом по всьому місту продовжують дезінфікувати 2 пляжі – Центральний і Правобережний та 5 парків: крім вже згаданого Перемоги, також Енергетиків, Вознесенівський, парк Металургів ім. Сацького та парк ім. Синенка.

Паралельно у парку Перемоги працівники КП «Титан» навели лад – викосили бур’ян, прибрали залишки опалого листя та зібрали сміття.