З початком опалювального сезону запорізький контакт-центр «15-80» працює в посиленому режимі

09.11.2020 16:55

З 6 листопада в міському контакт-центрі «15-80» почався період посиленої роботи. Це пов'язано зі стартом опалювального сезону. Як наслідок - збільшується кількість дзвінків зі скаргами в контакт-центр.

Опалювальний сезон в Запоріжжі стартував з 2 листопада. Однак кілька днів після цього роботи з підключення теплоносія тривали. Насамперед опалення з'явилося в дитячих садах, школах і лікарнях. Далі - в житлових будинках.

До 6 листопада оператори кол-центру надавали тільки консультації.

З 6 листопада фахівці контакт-центру «15-80» почали приймати заявки запоріжців зі скаргами на відсутність тепла в квартирі чи кімнаті. На сьогоднішній день зафіксовано більше 5700 таких заявок. З них відпрацьовано - близько 1250. За словами фахівців, найбільше скарг надходить з Вознесенівського району.

Дзвінки в «15-80» одночасно приймають 10-20 диспетчерів - залежно від періоду дня.

В середньому на обробку однієї заявки оператору потрібно 3-5 хвилин. Кожне звернення реєструється і передається безпосередньо управителю. Швидкість вирішення проблеми, за словами представників центру, залежить від її складності. Так, аварійні питання повинні вирішуватись протягом 3 годин. Проблеми, пов'язані з частковою або повною відсутністю опалення, обробляються добу. Після чого заявник отримує відповідь.

- Ми допомагаємо жителям Запоріжжя і приймаємо звернення 24 години на добу. Як правило, основні скарги стосуються повітряних пробок в системі опалення. Тобто концерн «МТМ» подає опалення, а видаляє повітряні пробки з системи опалення і стояків управитель. Коли надходить скарга, ми передаємо її саме виконавцю, і далі вже тримаємо з ним зв'язок, - розповіла начальник міського контакт-центру «15-80» КП «Центр управління інформаційними технологіями» Наталія Вітвіцька.