Підприємство «Вельтум-Запоріжжя» продовжує боротися з коронавірусом

11.11.2020 16:14

«Вельтум-Запоріжжя» продовжує свою роботу з вивезення сміття та дезінфекції контейнерів. Санобробку активізували в період загострення епідеміологічної ситуації в місті. Її виконують спеціально сформовані бригади працівників.

Обробка сміттєвих контейнерів проводиться спеціальним розчином «Дезактин». Як і в період першої хвилі захворюваності коронавірусом, дезінфекцію проводять щодня - не менше 100 контейнерів одна бригада. Так, сьогодні працюють в Шевченківському районі міста.

Також санітарній обробці підлягає вся техніка підприємства, ремонтні бокси і всі інші приміщення. Сміттєвози обробляються спеціальними миючими дезінфекційними засобами на полігоні ТПВ №1.

Щоб процес не зупинився в подальшому, керівництво підприємства звертається до запоріжців з проханням своєчасно сплачувати за послуги «Вельтум-Запоріжжя».

- Ми сформували спеціальні бригади, які займаються обробкою контейнерів, закупили спецзасоби, сформували чіткий графік. Це дозволяє знизити ймовірність поширення коронавірусної та інших інфекцій в Запоріжжі. Сподіваємося, спільними зусиллями нам вдасться подолати цю проблему, - розповіла начальниця виробничого відділу підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Тетяна Гальчанська.

За словами фахівців, санітарна обробка об'єктів продовжиться, поки Запоріжжя знаходиться в червоній зоні.