Житловики поспішають лагодити дахи запорізьких будинків

11.11.2020 16:35

Працівники керуючої компанії «Місто для людей» восени не марнують жодного погожого дня, готуючи житлові будинки, які знаходяться в їх управлінні, до осінньо-зимового періоду - проводять заміну внутрішньобудинкових мереж, поточні ремонти. Сьогодні, 11 листопада, лагодять покрівлю у будинку за адресою бул. Вінтера, 34, що в Дніпровському районі.

Жителі цього триповерхового будинку на два під’їзди, який перейшов в обслуговування керуючої компанії «Місто для людей», уклали типовий договір з підприємством. За цим договором у будинку за графіком проходить дератизація, дезінсекція, перевірка димовентиляційних каналів, прибирання прибудинкової території, освітлення місць загального користування, технічне обслуговування інженерних та електричних мереж, а також поточний ремонт. Варто зауважити, що власники квартир доволі сумлінно оплачують послуги з утримання будинку, що дає змогу ефективно розпоряджатися накопиченими коштами.

Як розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник, від мешканців будинку № 34 по бульвару Вінтера надходили скарги і заявки, що під час опадів через дірявий дах вода проступає на стелях квартир. Коли накопичилося достатньо коштів для проведення таких робіт, ремонтники з підрядної організації взялися перекривати дах.

- Відучора покрівельники-монтажники розпочали поточний ремонт шиферної покрівлі, яка з часом продірявилась. Всього буде замінено близько 75 квадратних метрів покрівлі. Крім демонтажу старого шиферу і укладання нового, робітники на даху перевірили на міцність дерев’яні бруси, крокви і обрешітку, а також металеві конструкції, щоб замінити гнилі або зіржавілі частини новими, - зазначила Валерія Ситник.

Доки сприяє погода, житловики поспішають відремонтувати в першу чергу дахи будинків. Зокрема покрівельники-монтажники мають намір за два дні перекрити дах у будинку № 34.