У Вознесенівському районі видаляють аварійні дерева

13.11.2020 15:46

У Запоріжжі продовжують облаштовувати території для комфорту жителів. Так, у Вознесенівському районі сьогодні видалили ще кілька аварійних дерев, які могли становити небезпеку для пішоходів.

Аварійні дерева протягом довгого часу не давали спокою мешканцям багатоповерхівки за адресою проспект Соборний, 186, що у Вознесенівському районі. У дворі будинку зелені насадження не тільки заважали, але ще й був ризик їх падіння. Тому глава ОСББ звернувся за допомогою до представників місцевої влади.

Відповіді довго чекати не довелося. Сьогодні на адресі підрядники за допомогою спецобладнання видаляють півдесятка аварійних дерев - тополі та акації.

- Велику подяку хочеться висловити міській владі за своєчасне вирішення нашої проблеми. Дякуємо, що так оперативно та дисципліновано попрацювали, - сказав голова ОСББ «Проспект Соборний, 186» Андрій Герасимов.

На видалення аварійних дерев на території Вознесенівського району з бюджету міста додатково виділено 130 тисяч гривень, ще 250 тисяч гривень передбачено на кронування 130 дерев.

- Завдяки підтримці міського голови, злагодженій роботі депутатського корпусу районна адміністрація провела роботу та підписала договір на видалення протягом листопада 76 аварійно небезпечних дерев на території району, - повідомив голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.

Далі планують провести подібні роботи за адресами: вулиці Патріотична, 14, Каменогірська, 14, Перемоги, 81.