У Запоріжжі завершився сезон фонтанів

16.11.2020 15:35

Робітники КП «Титан» розпочали консервацію міських фонтанів на зиму. Цими днями демонтується обладнання фонтанів, встановлюються захисні куполи з підсвічуванням.

Цього року запорізькі фонтани працювали з квітня до листопада. Однак з настанням перших заморозків комунальники традиційно розпочинають їх консервацію. Роботи проведуть на 38 фонтанах, які знаходяться на обслуговуванні у працівників КП «Титан».

- Підприємство обслуговує міські фонтани, які розташовані в парках Перемоги, Вознесенівському, на бульварі Шевченка, площі Поляка, по вулиці Парковий бульвар, також один в Заводському районі. Фонтани вимкнені, вода злита. Зараз фахівці знімають насосне обладнання, підсвічування - все це перевозиться на склад, щоб підготувати до роботи в новому сезоні, - розповіла начальниця виробничого відділу КП «Титан» Юлія Горбань.

Зараз «титанівці» споруджують захисні куполи над фонтанами на бульварі Шевченка. Це дозволить зберегти їх цілими взимку. Крім того, їх обладнають підсвічуванням, яке в нічний час прикрасить фонтани. Також куполи вже встановлені на фонтанах на площі Поляка. Робота триває.