У під'їздах запорізьких багатоповерхівок тривають роботи з дезінфекції

17.11.2020 15:45

Щоб убезпечити жителів від поширення вірусних інфекцій, керуюча компанія «Місто для людей» продовжує роботи з дезінфекції під'їздів житлових будинків. Зокрема сьогодні одна з бригад підприємства працювала в Хортицькому районі міста. За день обробили близько 50 під'їздів.

У кожному під'їзді дезінфікують вхідні двері, ручки, перила і поштові скриньки. А в дев'ятиповерхових будинках - ще й ліфти. Також ретельно обробляють сходи та підлогу. Дезінфікуючий розчин - не токсичний і не становить загрози для здоров'я людей.

- Обробляємо під'їзди з першого до останнього поверху, обов'язково дезінфікуємо ліфти, підлогу, панелі, кнопки запуску тощо. На один під'їзд - може піти від 3 до 5 літрів рідини. У кожному під'їзді проводимо дезінфекцію тричі на тиждень. Але за бажанням мешканців можемо й частіше. В цьому випадку укладаємо з ними договір на додаткові послуги, - розповіла менеджер зі зв'язків з громадськістю керуючої компанії «Місто для людей» Ілона Тислицька.

Подібні роботи підприємство проводить у всіх будинках, які знаходяться в його управлінні - а це близько 900 багатоповерхівок. Також у зв'язку з епідеміологічню небезпекою всі служби міста працюють у посиленому режимі.