У Заводському районі Запоріжжя продовжується відновлення бордюрів

18.11.2020 16:54

У Заводському районі по вулиці Південне шосе комунальники відновлюють бордюри. Кажуть, з часом розподільний камінь між проїжджою частиною та тротуаром зіпсувався, а подекуди взагалі відсутній. Роботи тривають близько місяця.

Сьогодні працівники комунального підприємства «ЕЛУАШ» демонтують старий бордюрний камінь за допомогою спецтехніки. Кажуть, усі роботи виконують за встановленою технологією. 

- З самого початку демонтується старий бордюр, далі – прибираємо залишки бетону. Після цього робимо подушку з нового бетону, встановлюємо новий бордюр, - розповів асфальтобетонник КП «ЕЛУАШ» Андрій Запорожець.

Поки в одному місці комунальники ще тільки демонтують старий бордюр, на іншій ділянці за тією ж адресою вже встановлюють новий. Загалом тут мають замінити 2400 метрів бордюрного каменю.

- Ми працюємо згідно з графіком. Вирішили замінити бордюрний камень, адже він має велике значення для благоустрою. За цією адресою він був у поганому стані – десь пошкоджений, десь його взагалі не було. Паралельно з цією роботою проводиться висадження нових зелених насаджень на цій території, - розповів начальник КП «ЕЛУАШ» у Заводському районі Максим Кікош.

Роботи на Південному шосе виконуються за рахунок міського бюджету. Завершити ремонт комунальники планують до кінця року.