Запоріжці заборгували за вивезення сміття майже 60 мільйонів гривень

19.11.2020 15:55

Незважаючи на посилення карантинних умов у місті, ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» продовжує працювати в штатному режимі та надавати послуги з вивезення сміття. Окрім того, підприємство додатково за власний кошт проводить дезінфекцію контейнерів, створивши для цього спеціальну бригаду робітників.

Але борги населення перед ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» продовжують зростати. Станом на 1 листопада заборгованість населення за вивезення відходів становить майже 60 млн грн, що більше на 500 тис. грн в порівнянні  з попереднім місяцем.

- Підприємство проводить активну роботу з боржниками. Кожен мешканець може побачити у своєму рахунку інформацію про борги у будинку. Окрім того, боржники отримують претензії попереджувального характеру про необхідність сплати заборгованості. Якщо абонент продовжує ігнорувати оплату послуги, підприємство має право звернутися до суду. В такому випадку споживач буде зобов’язаний, окрім заборгованості, сплатите ще судовий та виконавчий сбір, - розповів генеральний директор підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Ігор Бурчак.

Керівництво ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» нагадує про необхідність своєчасної оплати згідно з виставленим рахунком. Регулярні платежі є запорукою стабільної роботи підприємства та здійснення вивозу сміття згідно з затвердженим графіком.