У Хортицькому районі прибирають сухе гілля та листя

23.11.2020 15:35

Райони Запоріжжя продовжують підготовку до зими. Так, в Хортицькому районі виконується прибирання внутрішньодворових територій від гілля та листя. Потрібно очистити близько 100 точок. Для роботи залучили підрядників, прибирання планують закінчити до настання морозів.

За традицією прибирання внутрішньодворових територій від гілок та листя в місті контролюють районні адміністрації. Цього року прибирання сухого листя та гілля стартувало трохи пізніше - через погодні умови (досить теплу погоду). У Хортицькому районі Запоріжжя вже провели тендер і визначили підрядника, який розпочав роботи. Сьогодні їх виконували на вулиці Будівельників, 8. Бригада підрядників задіяла спецтехніку. Спершу прибрали гілля. Його подрібнили за допомогою дробильної установки, а далі відвезуть на полігон ТПВ. Завтра розпочнуть вивезення листя.

Всього в районі - понад 100 місць скупчення гілля і майже 100 точок з опалим листям. Роботи обіцяють закінчити до настання морозів.

- За дорученням міського голови Запоріжжя Володимира Буряка вивозимо листя, гілля з усіх внутрішньобудинкових територій. Після огляду місцевості та розгляду заявок мешканців склали список об'єктів по всьому району і поетапно наводимо порядок до зими, - розповів голова Хортицької районної адміністрації Олександр Пшеничний.