Запорізьким посадовцям розповіли про створення інвестиційних проєктів

25.11.2020 12:18

Інститут розвитку міста Запоріжжя провів чергову серію навчальних заходів у галузі грантрайтингу та фандрейзингу для менеджерів місцевого самоврядування та працівників структурних підрозділів міської ради.

Працівники комунальних установ, керівники структурних підрозділів, спеціалісти департаментів та управлінь навчалися тонкощам написання інвестиційних проєктів під час серії вебінарів від провідних експертів. Чотири навчальні онлайн-зустрічі провели фахові тренери: випускник бізнес-школи Чикаго, магістр ділового адміністрування, магістр економічних наук Вищої економічної школи Барселони Роман Черепаха та експерт з фандрейзингу та складання кошторисів, директор інституту банківських технологій та бізнесу ВНЗ «Університет банківської справи» Наталія Швець.

Слухачі курсу дізналися про ключові методи оцінки інвестиційних проєктів, теоретичні обмеження щодо кожного з методів та способи їх уникнути на практиці, тонкощі практичного застосування різних методів. Отриманий досвід запорізькі фахівці зможуть застосувати під час написання грантових заявок, складання кошторисів та іншої бюджетної документації.

- Ми всі розуміємо важливість постійного вдосконалення навичок, тому навіть в умовах карантину намагаємося допомагати працівникам саморозвиватися. Поки що у форматі онлайн. Такий формат має навіть свої переваги: ми можемо залучити набагато більшу кількість слухачів. А отже Запоріжжя поповниться ще більшим числом професіоналів у сфері інвестування, - зазначила заступниця директора КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Саодат Усмонова.