У Запоріжжі прибирають листя

25.11.2020 16:00

Керуюча компанія «Місто для людей» зараз займається прибиранням опалого листя. Ці роботи є важливими та актуальними для всіх прибудинкових територій Запоріжжя. Мобільні групи підприємства працюють над цим щодня, у всіх районах міста. Всі сили кинуті на те, щоб прибрати місто після листопаду.

Сьогодні мобільна бригада компанії «Місто для людей» працює в Дніпровському районі Запоріжжя за адресою бул. Вінтера, 44. Тут за короткий період нападали величезні купи листя. І цей процес триває. Тому, за словами співробітників керуючої компанії, роботи чимало. Одну адресу прибирають по кілька разів. Для більшої ефективності та оперативності використовують спеціальний ручний пристрій - вітродуйку.

Прибирання листя - один із способів підготовки прибудинкових територій до зими. Крім цього, за словами представників керуючої компанії, вже підготовлені всі ресурси на випадок рясних снігопадів.

- Ми вже заготовили 300 тонн відсіву для посипання прибудинкових територій. Також наші працівники повністю оснащені всім необхідним обладнанням. Це і снігозбиральні лопати, і льодоруби. Крім цього, сформована додаткова мобільна бригада для того, щоб оперативно розчищати сніг. Закупили також вітродуйку для швидшого прибирання листя та снігу. Всі працівники працюють у штатному режимі, але за необхідності будуть працювати й у вихідні. Таким чином до зимової негоди ми підготовлені, - розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Масштабна робота з очищення міста від листя - триває.