У середмісті Запоріжжя тривають роботи з комплексного благоустрою

01.12.2020 13:05

У Вознесенівському районі продовжують наводити лад на прибудинкових територіях щоб привести їх до належного естетичного й санітарного стану. Так, сьогодні, 1 грудня, підрядники зокрема попрацювали за адресою вул. Перемоги, 81 - із залученням спецтехніки подрібнили кроноване гілля та знесені аварійні дерева на паливну тріску.

Роботи підрядники почали минулого тижня, зважаючи на численні скарги місцевих мешканців. Загалом у дворі вже згаданої багатоповерхівки за адресою вул. Перемоги, 81 кронували чотири дерева, ще вісім – поблизу цього будинку, по вул. Перемоги, 79 – спиляли під корінь.

А тепер із залученням спецтехніки подрібнили деревину на тріску, яка вже цього опалювального сезону слугуватиме паливом для філії концерну «Міські теплові мережі» Шевченківського району.

Аварійно небезпечні дерева кронували й біля багатоповерхівки за адресою вул. Жаботинського, 3. Також на цій вулиці,  а ще на вул. Гончаренка і Патріотичній, прибрали сміття.

- У планах розпочати на поточному тижні прибирання опалого листя там, де вже назбиралися купи з побутовим сміттям та гіллям. Я впевнений, що до другої декади грудня територію Вознесенівського району вдасться привести до належного санітарного стану, - розповів голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.

Загалом у центрі Запоріжжя мають кронувати 76 дерев, ще близько 40 – видалити.