У Вознесенівському районі продовжують благоустрій міських дворів

08.12.2020 13:24

Сьогодні, 8 грудня, підрядники привели до ладу прибудинкові території за адресами бул. Шевченка, 16а, 18, 18а та 20а – кронували дерева, а деякі й зовсім знесли через їх аварійний стан.

Загалом із залученням підрядників запланували кронувати й видалити близько 20 тополь, акацій, горіхів та катальп. Місцеві жителі розповідають, що дерева були аварійними й становили загрозу для перехожих. Два сухостої нависли над розташованим поруч дитячим майданчиком, тож їх також планують прибрати найближчим часом.

Відходи деревини подрібнять на тріску й передадуть до філій концерну «Міські теплові мережі» Шевченківського району, де вони слугуватимуть паливом для водогрійних котлів.

- Щоденно фахівці Вознесенівської районної адміністрації аналізують звернення громадян, які надходять до контакт-центру «15-80» і розглядаються на особистих прийомах. У жовтні за цими адресами ми прибрали сміттєвалища, які утворилися у дворах. Тепер люди звернулися з проханням привести до належного санітарного стану – кронувати - аварійно небезпечні дерева та видалити ті, які загрожують безпеці мешканців зазначених будинків. Ми своєчасно відреагували і ви бачите, що відучора тут працюють підрядники, - зазначив голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.

Планові роботи вирішили провести саме зараз, адже ймовірні сніг та ожеледиця можуть загострити ситуацію. Тим паче, за дорученням міського голови Володимира Буряка у Вознсененівському районі триває комплекс заходів з упорядкування й святкового оздоблення міста у передвісті новорічних свят.

Так, по вул. Перемоги завершується прибирання опалого листя, а по вул. Возз’єднання України та вул. Дивногірській – стихійних сміттєзвалищ.