У Запоріжжі продовжують ремонтувати житлові будинки

08.12.2020 15:19

Так, керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на її балансі та в управлінні. Зараз триває заміна старих труб холодного водопостачання на нові пластикові в п'ятиповерхівці за адресою вул. Олександрівська, 104, що в Олександрівському районі.

Роботи проводять у підвалі третього під’їзду. Раніше вже замінювали трубопровід холодного водопостачання у 1,2,4 та 5 під’їздах.

Заміну розпочали через скарги мешканців на низький тиск води на верхніх поверхах.

В рамках поточного ремонту фахівці замінюють 25 погонних метрів трубопроводу. Раніше вже замінювали трубопровід холодного водопостачання у 1,2,4 та 5 під’їздах. Заміна мереж холодного водопостачання допоможе вирішити цю проблему.

Також раніше тут провели заміну 4 погонних метрів "пелени" на покрівлі, а також укріпили 20 погонних метрів "пелени" покрівлі після негоди.

- В будинку діє типовий договір, згідно з яким тут проводиться дератизація, дезінсекція, перевірка димовентиляційних каналів, прибирання, освітлення місць загального користування, аварійне обслуговування, технічний огляд електричних, інженерних мереж та конструктивних елементів. Поточний ремонт здійснюється з накопичувальної статті тарифу. Рекомендуємо не допускати заборгованості, щоби накопичення на будинку, а відтак і ремонти здійснювались швидше, - розповіла прес-секретар керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.