У Запоріжжі запалали вогні на головній ялинці міста та у новорічному містечку на бульварі Шевченка

09.12.2020 18:00

Цього року у Запоріжжі в умовах коронавірусної епідемії та карантинних обмежень не планують проводити масових заходів. Однак від святкового оформлення міста вирішили не відмовлятися. Сьогодні запалали вогні на головній ялинці міста та новорічна ілюмінація на бульварі Шевченка. Про це повідомив на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Традиційно новорічні та різдвяні свята у Запоріжжі розпочинаються святкуванням Дня Святого Миколая. У цей день у минулі роки відбувалося урочисте відкриття головної ялинки міста. Ця подія завжди давала старт масовим заходам, які проводилися у рамках святкування Нового року та Різдва Христового. Але цього разу запоріжці вирішили змінити традицію.

На жаль, цього року Україна живе в умовах епідемії та карантинних обмежень. Тому у Запоріжжі не проводитимуть міські масові заходи під час новорічних та різдвяних свят. Однак вирішено не відмовлятися від святкового прикрашання міста.

Зокрема на площі Маяковського встановлена головна ялинка міста. Сьогодні вона вже запалала новорічними вогнями. Також засяяла святкова ілюмінація у новорічному містечку на бульварі Шевченка. Про це написав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.