У Вознесенівському районі кронують аварійні дерева

11.12.2020 15:46

Роботи нині тривають у дворах будинків по вул. Незалежної України, розпочали їх одразу після звернення місцевих мешканців до районної адміністрації.

Аварійні дерева викликали певне занепокоєння у мешканців будинку. Оскільки в будь-який момент надто великі гілки могли впасти та пошкодити конструкції дому або ж травмувати людей.

- Під час сильного вітру в нас вже впала одна гілка, через що був заблокований вхід до під’їзду. Після кронування, сподіваємось, такі проблеми нас вже не потурбують. Приємно, що на наші звернення реагують, і досить швидко, та піклуються про нашу безпеку, - зазначив мешканець будинку по вул. Незалежної України, 39 г Єгор Катрич.

Після звернення мешканців до райадміністрації на місце одразу виїхали підрядники та провели усі необхідні роботи. За допомогою автовишки працівники дісталися верхівок та зрізали сухе гілля.

- Дерева кронуються, потім подрібнюється гілля, яке ми надаємо концерну «Міські теплові мережі». Це Шевченківський філіал, який потім може використовувати цей матеріал для забезпечення мешканців гарячою водою. Також ми продовжуємо активні роботи з благоустрою територій. Цього тижня зокрема вивозили опале листя по всьому району, - розповів голова Вознесенівської районної адміністрації Олександр Ніколаєнко.