Запорізькі діти отримають подарунки

14.12.2020 12:32

Запоріжжя продовжує жити в умовах поширення коронавірусної інфекції та карантинних обмежень. Тому масові міські новорічні та різдвяні заходи у місті скасовані. У тому числі й традиційний міський захід - привітання дітей пільгових категорій помічниками Святого Миколая. Однак запорізькі діти не залишаться без привітання. Майже 10 тисяч дітей вказаних категорій отримають святкові подарунки. Про це написав сьогодні на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» міський голова Володимир Буряк.

Зазначимо, солодкі подарунки отримають діти-сироти, діти з сімей позбавлених батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти з малозабезпечених сімей, сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та низки інших категорій. Вручення подарунків розпочнеться напередодні Дня Святого Миколая.

Міський голова Володимир Буряк також повідомив, що з бюджету виділені кошти на придбання понад 2 тисяч продуктових наборів. Їх отримають підопічні Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг).