У Вознесенівському районі вивозять опале листя

15.12.2020 12:40

У Запоріжжі триває збирання та вивезення опалого листя та гілок. Комунальні служби та підрядні компанії задіяні в кожному з районів міста. Зокрема у Вознесенівському районі сьогодні виконуються роботи на вулицях Перемоги, Сталеварів, Михайла Гончаренка.

Зокрема підрядники працюють у дворах будинків № 55 по вулиці Перемоги та №28 по вулиці Сталеварів.

- Протягом цього тижня у Вознесенівському районі продовжується прибирання території. Виконуються кронування та видалення аварійних дерев, прибирання опалого листя, гілок, стихійних звалищ. Таким чином ми приводимо територію району до належного санітарного стану та готуємо її до новорічних свят, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Олександр Ніколаєнко.

Прибирання території виконують за заявками мешканців, які надходять до міського контакт-центру «15-80», на сторінку міського голови у «Фейсбуці» та за зверненнями під час особистого прийому голови районної адміністрації.

Цього тижня планується охопити близько 30 адрес. Протягом цього року з території району вже було вивезено більше 700 тонн побутового сміття, 680 тонн опалого листя, кроновані близько 200 та видалені більше 100 аварійно небезпечних дерев. Роботи тривають.