В Олександрівському районі триває вивіз опалого листя

16.12.2020 11:35

У Запоріжжі продовжуються роботи зі збору та вивезення опалого листя. Сьогодні, 16 грудня, підрядники з залученням спецтехніки прибрали накопичені рослинні відходи за адресою вул. Українська, 8, що в Олександрівському районі.

Роботи з вивезення опалого листя почали три тижні тому. Нині в районі приведені до ладу вже близько 60 адрес.

- Об’єм, який нам потрібно прибрати згідно з договором у 2020 році – 360 тонн листя, до 21 грудня ми зберемо залишок і закінчимо цьогорічне прибирання міста, - зазначив голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Роботи виконують напередодні новорічно-різдвяних свят, адже за дорученням міського голови Володимира Буряка в Олександрівському районі триває комплекс заходів з упорядкування й святкового прикрашання міста.

Так, паралельно у районі кронують дерева й ліквідують стихійні звалища, зокрема шляхом встановлення нових контейнерів на прибудинкових територіях для збору габаритного сміття великих обсягів і ваги.

Зібране опале листя вивозять на полігон, а кроноване сухе гілля подрібнюють на тріску для передачі у користування концерну «Міські теплові мережі».

Вивезення рослинних відходів у районі планують продовжити й наступного року, для вивезення 404 тонн листя передбачили додаткове фінансування в обсязі 600 тис. грн.