Концерн "МТМ" упорядкував внутрішньобудинкову територію після ремонту

16.12.2020 17:28

До концерну «МТМ» звернулася компанія «Позитив» з проханням виконати ремонт вводу на трубопроводі опалення до житлового будинку №10 по вул. Іванівській у Дніпровському районі.

Також з огляду на численні скарги від мешканців цього будинку працівники концерну провели гідравлічні випробування та виявили пориви на трубопроводі.

Всі роботи були проведені в жовтні 2020 року. За результатами гідравлічних випробувань замінено близько 50 м трубопроводу.

Після завершення ремонтних робіт на теплових мережах виконано планування грунту - після проведення зворотної засипки на площі 40 кв. м, а також відновлення асфальтового покриття вимощення будинку на площі 18 кв. м.

Крім того, подібні роботи були проведені й у дворі житлового будинку №16 по вул. Трегубова в Дніпровському районі, де також нещодавно силами концерну проводився ремонт.

- На ділянці довжиною 20 метрів по вулиці Іванівській, 10 і на ділянці вул. Трегубова, 16 (15 метрів) ми сьогодні вклали новий асфальт. Всього було вкладено близько 2.5 тонн асфальту. Сподіваємося, що жителі цих будинків тепер не будуть відчувати дискомфорту, виходячи на подвір'я, - розповів начальник сектору ремонтно-відновлювальних робіт концерну "МТМ" Микола Жечков.