У Запоріжжі триває ремонт під’їздів житлових будинків

18.12.2020 13:27

Керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на її балансі та в управлінні. Зараз саме триває ремонт під’їзду у дев’ятиповерхівці за адресою вул. Узбекистанська, 17, що в Дніпровському районі.

Цей багатоповерховий будинок керуюча компанія «Місто для людей» вже близько року обслуговує за індивідуальним договором. Тут створена ініціативна група, обрано й старшу по будинку, яка бере активну участь в управлінні житловою будівлею та виборі робіт.

У будинку гарна платіжна дисципліна, що в сукупності дозволяє виконувати поточні ремонти регулярно і в достатніх обсягах, щоб не лише підтримувати, але й поступово оновлювати мережі та конструктивні елементи будинку. Зараз тут виконується ремонт одного з двох під’їздів.

- Старе покриття на стінах демонтується, зачищається стара фарба і побілка, шпаклівка, проводиться ґрунтовка, накладається нове покриття. Найближчим часом роботи будуть завершені, - зазначила прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Жителі другого під’їзду також звернулися до хаус-менеджера, аби запланувати ремонт наступного під’їзду.

Днями за цією адресою провели герметизацію міжпанельних швів, а в жовтні відремонтували покрівлю. Також були виконані роботи у підвалі – герметизація трубопроводів, заміна старих ділянок трубопроводів гарячого водопостачання. Минулого року був замінений каналізаційний випуск в одному під’їзді.

Представники керуючої компанії «Місто для людей» зазначають, що саме активна участь мешканців та своєчасні оплати за послугу управління дозволяють планувати й виконувати поточні ремонти за рахунок накопичувальної статті тарифу.