У Вознесенівському районі кронують дерева

22.12.2020 17:07

Жителі будинків 69 та 71 по вулиці Незалежної України не раз скаржилися на старі дерева. Сухе гілля не тільки упиралося у вікна, але й могло впасти, загрожуючи перехожим чи припаркованим поруч авто. З проханням привести територію до ладу запоріжці звернулися до райадміністрації.

Ці старі дерева у дворах по вулиці Незалежної України довгий час завдавали клопоту місцевим жителям. Зелені насадження упираються прямо у вікна. А ще люди хвилюються, що під час негоди гілки можуть впасти та наробити лиха.

- Дерева в жахливому стані, вони всі дуже старі. Якщо вітер сильний, гілля обламується просто на очах. А якщо сніг чи ожеледиця, це взагалі катастрофа. Тільки нещодавно був випадок, коли впала велика гілка – дивом нікого не травмувала, - розповіла жителька Вознесенівського району Любов Ткач.

Аби вирішити проблему, жителі звернулися з заявкою до райадміністрації. Тепер у дворі з самого ранку гудуть бензопили.

- Сьогодні тривають роботи на вулиці Незалежної України, 69, 71. Я особисто зустрічався з мешканцями житлових будинків, вони просили кронувати небезпечні дерева. Своєчасно було підготовлено всі розпорядчі документи і ви бачите, що роботи вже виконуються, - сказав голова Вознесенівської райадміністрації Олександр Ніколаєнко.

Окрім прибирання гілля, мешканці зазначенних будинків мають намір ліквідувати стихійні звалища. У райадміністрації обіцяють підтримувати жителів у їхніх ініціативах. Мешканці Вознесенівського району можуть озвучувати свої проблеми, зателефонувавши до контакт центру  15-80 або звернувшись до районної адміністрації.