Дітлахи Шевченківського району отримали подарунки до новорічних свят

24.12.2020 14:47

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Шевченківському району та відділ служби у справах дітей по Шевченківському району Запорізької міської ради продовжують вітати з новорічним святами малечу.

Зокрема почесні гості завітали до родини Клименків - Надії Олександрівни та Віктора Олександровича, які виховують чотирьох синів віком від 5 до 9 років. Голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр та начальник відділу по Шевченківському району служби у справах дітей Запорізької міської ради Оксана Кисельова привітали родину з прийдешніми святами та вручили подарунки від спонсорів, районної адміністрації та міського центру допомоги.

- Напередодні новорічних свят ми завжди намагаємось у першу чергу подарувати свято дітям. Цей рік не став винятком, 196 дітей до головних зимових свят отримають солодкі подарунки, - сказав Федір Маєр.

Вже найближчими днями всі солодкі подарунки будуть передані дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та тим, які опинилися у складних життєвих обставинах.