Підопічні терцентру соціального обслуговування отримали допомогу у вигляді продуктових наборів

28.12.2020 15:51

Через впровадження протиепідемічних заходів, спрямованих на стримування поширення небезпечного коронавірусу, 2020 рік видався нелегким для отримувачів соціальних послуг в Запорізькому міському територіальному центрі соціального обслуговування. Тож напередодні новорічних свят їм доставили продуктові набори.

Так, працівники територіального центру роздали продуктові набори отримувачам соціальної послуги в 8 відділеннях соціальної допомоги вдома. Завдяки такій підтримці люди похилого віку та особи з інвалідністю можуть не покидати своїх осель і не наражати себе на небезпеку.

З метою підтримки людей похилого віку, осіб з інвалідністю, які отримують соціальні послуги в територіальному центрі, кошти на це були виділені з міського бюджету. Загалом придбано більше 2000 продуктових наборів.

Зазначимо, територіальний центр соціального обслуговування надає такі соціальні послуги як догляд вдома, стаціонарний та денний догляд, соціальна адаптація та реабілітація, соціальна інтеграція та реінтеграція, консультування, представництво інтересів, соціальна профілактика, посередництво (медіація), соціально-економічні (у формі організації надання натуральної чи грошової допомоги), транспортні, інші соціальні послуги.