Освітян та медичних працівників Дніпровського району привітали з новорічними святами

29.12.2020 16:35

Напередодні новорічних свят у приміщенні районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району відбулось урочисте привітання місцевих працівників освітньої та медичної галузей.

Голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району Віталій Змієнко привітав присутніх з прийдешніми святами, подякував за спільну плідну співпрацю та вручив подяки і цінні подарунки.

- Традиційно на порозі Нового року ми підбиваємо підсумки пройденого, аналізуємо прожитий рік. 2020-й рік був неоднозначним, сповненим викликів та випробувань. У новий 2021-й рік ми входимо з новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, своєї родини та своєї країни. Дякую кожному за професійну роботу та бажаю нових звершень та перемоги в усіх справах, - побажав Віталій Змієнко.

Привітання від представників районної адміністрації на своїх робочих місцях отримали й працівники міських лікарень № 3, 6, 9, центри первинної медико-санітарної допомоги № 9, 10, пологовий будинок №4 та стоматологічна поліклініка № 3.