Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим

31.12.2020 13:15

Дорогі запоріжці!

Сердечно вітаю вас із новорічними та різдвяними святами!

Добігає кінця 2020-й рік, який приніс нам багато тривог і нових викликів. Зазвичай на порозі нового року люди хочуть залишити всі проблеми позаду. Але все ж давайте згадаємо, чим місто жило впродовж року, що минає, чого ми досягли. Незважаючи на несподівану хвилю пандемії коронавірусу, спільними зусиллями нам вдалося опанувати цей процес, забезпечувати медичні заклади усім необхідним для боротьби з інфекцією. Місто не припиняло свого стратегічного розвитку – почав працювати новий термінал Міжнародного аеропорту «Запоріжжя», продовжувалася реконструкція улюблених місць відпочинку запоріжців, оновлювався комунальний громадський транспорт.

Тож нехай 2020 рік залишиться у пам’яті містян добрими справами та гарними подіями. Проводжаючи його, ми передаємо естафету добра та надії року прийдешньому. Як усі люди, вірю у нові можливості нового року, що 2021 рік буде ще одним кроком вперед, і разом нам вдасться здійснити намічені плани, подолати проблеми і зробити кращим наше улюблене місто.

Бажаю запоріжцям найперше оптимізму. Нехай стануть реальністю найсміливіші ваші мрії. Міцного здоров’я та достатку кожній родині.

Хай щастить! З Новим роком! З Різдвом Христовим!
 

Запорізький міський голова                                              Володимир Буряк

Відеопривітання з Новим роком та Різдвом