Запорізьку гімнастку привітали з перемогою на чемпіонаті Європи

30.12.2020 13:08

Талановиту запорізьку спортсменку Поліну Каріку із золотом, яке дівчина виборола на Чемпіонаті Європи з гімнастики, привітав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров.

36-й Чемпіонат Європи з художньої гімнастики проходив у Києві наприкінці листопада. У змаганнях взяли участь 115 спортсменок з 23 країн світу.

До складу Національної збірної команди України увійшла вихованка Запорізької міської дитячо-юнацької спортивної школи №5 – Поліна Каріка. Виступаючи у двох видах - з м'ячем та булавами - дівчина здобула золоту медаль за дисципліною м'яч. Ця перемога допомогла збірній України вибороти на Чемпіонаті перше командне місце.

- Я мала мрію з дитинства – потрапити до збірної команди України. Тож для мене це були просто незабутні емоції. Я була дуже щаслива, але й розуміла, що не можна розслаблятися, а навпаки показувати себе якнайкраще, що я можу ще більше, і це вдалось, - розповіла Поліна Каріка.

15-річна гімнастка має спортивний розряд – КМС України. Підготовкою юної спортсменки займається тренер Ганна Колокот. З важливою для Поліни, міста та країни перемогою дівчину привітав заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Пустоваров. Поліні вручили подяку від міського голови, а також цінні подарунки: фітнес-браслет та спортивний костюм.

- У міста Запоріжжя дуже великі спортивні традиції і, як ми бачимо, дуже великі спортивні амбіції. Сьогодні ми від імені громади Запоріжжя, від імені міського голови Володимира Буряка вітаємо нашу чемпіонку. Вітаємо взагалі всю нашу школу та увесь напрямок художньої гімнастики у місті. Він у нас дуже потужний і ця перемога – це така велика командна, сімейна перемога і перемога таланту Поліни, - зазначив Анатолій Пустоваров.