Запорізький хлопчик отримав подарунок від Володимира Буряка

31.12.2020 09:20

Напередодні Нового року кожна дитина чекає на подарунок. Багато хто з них пише листи Святому Миколаю, Діду Морозу с проханням допомогти втілити ту чи іншу дитячу мрію, подарувати іграшку. Іноді такі листи надходять і до інших адресатів. Зокрема шестирічний запорізький хлопчик Сафрон надіслав наприкінці цього року листа міському голові Володимиру Буряку.

У листі було не лише привітання з Новим роком, але й новорічні малюнки та кілька цукерок. Маленький Сафрон написав і про власну мрію – отримати у подарунок на Новий рік іграшкового робота.

Міський голова Володимир Буряк зазначив, що не міг не відреагувати на такого листа, та вирішив втілити у життя мрію юного запоріжця.

- Мені дуже сподобалися твої малюнки, присвячені Новому року. На них всі герої без масок, тобто можна сказати, що діти впевнені - епідемія коронавірусу скоро завершиться. Знайшов у твоєму листі і згадку про твою дитячу мрію. Вирішив виконати твоє новорічне бажання та подарувати іграшкового робота. Впевнений, що він тобі сподобається, - сказав Володимир Буряк.

Під час зустрічі у міській раді з Сафроном та його мамою Лідією міський голова Володимир Буряк подарував йому іграшкового робота та солодкий подарунок. Міський голова поцікавився, ким мріє стати хлопчик. У відповідь Сафрон зазначив, що вдячний за такий подарунок, а у подальшому мріє стати Президентом.

За словами мами хлопчика, Лідії, він довго мріяв про іграшкового робота та думав кому написати листа, щоб отримати такий подарунок. У результаті у сім’ї спільно вирішили звернутися до головного у місті - міського голови.

- Коли надсилали листа, навіть не сподівалися отримати відповідь, адже у міського голови багато важливих справ. Але вийшло інакше, ми всі були приємно здивовані оперативною відповіддю. Приємно також, що Володимир Буряк не лише відреагував на лист, але і знайшов час особисто вручити подарунок, - розповіла Лідія.