У запорізьких будинках оновлюють системи гарячого водопостачання

15.01.2021 14:25

Керуюча компанія «Місто для людей» продовжує роботи з виконання поточних ремонтів. Наразі працівники підприємства задіяні у будинку № 21 по проспекту Соборному.

Сьогодні, 15 січня, тут розпочато роботи з заміни мереж гарячого водопостачання. Зокрема оновлять близько 35 погонних метрів трубопроводу. Ремонт виконується без дискомфорту для мешканців – нові труби прокладають паралельно зі старими, гаряче водопостачання відімкнуть на кілька годин лише під час врізання.

Раніше в будинку також замінили пошкоджені ділянки каналізації та запірну арматуру, проклали нові пластикові труби протяжністю більше 40 метрів.

У будинку діє типовий договір з переліком таких послуг: прибирання прибудинкової території, дератизація, дезінсекція, освітлення місць загального користування, технічний огляд інженерних мереж та конструктивних елементів. Поточні ремонти здійснюються за рахунок накопичень на будинку.

- Платіжна дисципліна мешканців дозволяє накопичувати необхідні кошти. Але є окремі боржники, тому ми нагадуємо, що є можливість звернутися до хаус-менеджера, щоб укласти договір на реструктуризацію боргу, адже розуміємо, що бувають різні життєві обставини. Договір дозволяє розтягти в часі виплату до двох років, щоб це не надто било по кишені. Незважаючи на борг, людина зможе отримувати субсидію, - розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.