Запорізькі комунальники обробляють дороги і тротуари антиожеледною сумішшю

16.01.2021 11:35

У Запоріжжі триває ліквідація наслідків негоди, яка накрила місто 13 січня. Комунальні служби у цілодобовому режимі наводять лад на вулицях, дворах, у парках і скверах Запоріжжя.

Як повідомляє департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, протягом 15 січня на роботах з вивезення снігу та посипки вулиць і доріг були задіяні 77 одиниць техніки КП «ЕЛУАШ». Комунальники вивезли 274,8 тонни снігу. Також було посипано територію доріг та тротуарів з використанням 865 т посипного матеріалу.

Комунальні підприємства «Титан», «Зеленбуд», «Дубовий гай» продовжують боротьбу з наслідками зимової негоди у закріплених парках та скверах. Так, протягом минулої доби за участі майже 200 робітників підприємств та 4 одиниць техніки було розчищено від снігу території площею 40 540 кв. м та посипано 46,3 тис кв. м парків та скверів з використанням 8,32 т посипного матеріалу.

Крім того, фахівці КРБП «Зеленбуд» продовжують виконувати роботи з формовочної обрізки дерев та очищення від снігу насаджень ялівця на територіях районів міста.