У Запоріжжі комунальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди

22.01.2021 16:20

Комунальні служби міста щоденно виконують прибирання вулиць та доріг міста від снігу, обробляють тротуари та зупинки антиожеледними матеріалами. З підвищенням температури повітря головну увагу було зосереджено на розчищенні решіток зливової каналізації, аби забезпечити відвід талої води з доріг міста.

За інформацією департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, станом на ранок 22 січня працівники КП «ЕЛУАШ» за допомогою 67 одиниць техніки прибрали з доріг міста 435,99 т снігу. Також були виконані роботи з посипання доріг та тротуарів з використанням 96,5 тон суміші. В кожному районі міста розпочало роботи з розчищення решіток зливової каналізації доріг. Окрім того, для безпеки мешканців був виконаний поточний ремонт пішохідного мосту, який з’єднує вул. Давидова з провулком Арбатським.

Фахівці КП «Титан», КРБП «Зеленбуд», КП «Дубовий гай» продовжують розчищати від снігу міські парки та сквери. 78 працівників комунальних підприємств з допомогою 1 одиниці техніки розчистили 89 506 кв. м територій та посипали пішохідні доріжки площею 47 080 м² з використанням 2,77 т антиожеледного матеріалу.